Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő (szűrőbetéttel)

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Geyser Euro vízszűrő nem csak egy egyszerű víztisztító berendezés, hanem egy olyan készülék, amely a csapvízből alkalikus vizet állít elő minimális költség mellett. Kiszűri a vízből a szennyeződéseket, a rozsdát, a homokot, nehézfémeket, radioaktív anyagokat, a klórt, mikroorganizmusokat, E-coli-t, Hepatitis vírust, Escherichia coli-t, a növényvédőszereket, gyógyszermaradványokat, rákkeltő anyagokat. Szagtalanítja és kellemes ízűvé teszi a vizet. Minden átlagos szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható és a váltószelep segítségével Ön szabályozza, hogy mikor használ szűrt vizet. A csapvizet ugyan tisztítják klórral, de az elöregedett csőhálózaton keresztül (ami 30-40 éves) mire a lakásunkba ér a víz, a csöveken megtelepedett baktériumokkal, rozsdával és minden más nemkívánatos anyagokkal szennyeződhet. Tisztítsa meg a csapvizet Geyser Euro-val - minimális költségen - és fogyasszon egészséges, tiszta, alkalikus vizet! 1 db fém összekötő idomot tartalmaz a doboz (a belső menetes csapokhoz).
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-10-29

Leírás és Paraméterek

A Geyser Euro vízszűrő előnyei

  • magas hatékonysággal tisztítja meg a csapvizet
  • elegáns, könnyen kezelhető kivitel, beszerelése nem igényel szaktudást
  • nagy kapacitású szűrőbetét (kb. 3.000 liter szűrt víz vagy 6 hónap)
  • újrahasznosítható, mosható, felfrissíthető szűrőbetét (maximum fél évente javasoljuk a szűrőbetét cserét).
  • minimális költséggel elért víztisztítás

A vízszűrő beüzemelése

Átlagos egyen szabványméretű csaptípushoz csatlakoztatható, külső-belső átmérő Kb.: 22 / 24 mm. Néhány csaptelep esetén a menet keresztmetszetének mérete következtében egyedi átalakító szükséges (néhány IKEA-s, illetve kihúzhatú fejjel rendelkező csaptelepre nem csatlakoztatható).

A beüzemelés nagyon egyszerű (szaktudást nem igényel): A csap végén lévő habosító perlátort le kell tekerni. A fehér megszorító kupakkal meg kell húzni a Geyser Euro szűrőt, hogy a betét ne lötyögjön benne. A leszerelt perlátor helyére, a menetbe kell beletekerni a Geyser Euro szűrőt. Ezek után a szűrő használatra kész. A kis fekete karral lehet szabályozni, hogy szűrt vizet használunk -e. Amennyiben belső menetes a csap, ki kell csavarni a belső menetes gyűrűt. Ebben az esetben kell használni az összekötő idomot. Be kell csavarni az idomot a vastagabb végével a csap belső menetes részébe. Ezután kell csatlakoztatni a krómozott szűrőtestet a menetes részével az összekötő idom segítségével a csaphoz. 

Fontos! Kérjük, hogy a vízváltó kar és a szűrőház közötti rögzítésnél ne szerelje szét, ne húzza szét a készüléket. A gyári rögzítésen belül egy puha, szilikon tömítés található, mely szétszedés esetén megsérül és nem tudjuk pótolni (ottoni körülmények között még új tömítéssel sem lehetne szakszerűen és hibátlanul összeszerelni). Szétszedés esetén a termék garanciáját veszti, mert nem lesz többé működőképes!

Geyser Euro csapra szerelhető vízszűrő

  • Az 1-es fázisban a vízben lévő szennyeződések, rozsda, homok stb. megkötődnek a szűrőbetét külső felületén.
  • A 2-es fázisban kémiailag kötődnek meg a nehézfémek, radioaktív elemek, klór- és foszfor bázisú szerves anyagok.
  • A 3-as fázisban a szűrőbetétbe beleolvasztott ezüst hatására a baktériumok és vírusok szaporodásának megakadályozása történik.

Geyser Euro tisztítási hatékonyság

Szennyeződések Élettartam eleje Élettartam közepe Élettartam vége
Lebegő szilárd anyagok > 0,5 mk 100%-os 100%-os 100%-os
Zavarosság 95%-os 100%-os 100%
Szín 87%-os 90%-os 90%-os
Klór 99%-os 90%-os 90%-os
Ólom, kadmium, cézium -137 95%-os 95%-os 95%-os
Összes vas 85%-os 90%-os 90%-os
Szerves összetevők 95%-os 95%-os 95%-os

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!