Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Őrizze meg Gumimaci vitaminnal gyermeke vitalitását!

Őrizze meg Gumimaci vitaminnal gyermeke vitalitását!

A gyermekek szervezetének állandó készenlétben kell lenni, hogy kivédje a vírusokat és bacilusokat, hiszen számos helyen megfordulnak játék és iskola közben. 

Nyáron, amikor tombol a gyümölcs és zöldség szezon könnyebben hozzá lehet jutni azokhoz a vitaminokhoz, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a kicsik vitaminháztartása megfelelő legyen. De még ilyenkor sem elegendő mindez.

Hiszen ahogy a felnőtteknek, úgy a gyerekeknek is szükségük van arra,hogy olyan étrendkiegészítővel segítsük szervezetüket, amely minden fontos vitamint egyszerre tartalmaz.

A Dr. Krém csapata ezért ajánlja Önnek Multivitamin gumivitamin termékét, ami játékos gumimacikkal biztosítja a megfelelő vitaminokat és ásványi anyagokat.

 

Szuper finom íz és fantasztikus vitaminbomba

A Multivitamin gumivitaminban az a legnagyszerűbb, hogy egyáltalán nem tartalmaz mesterséges színezéket és teljesen aromamentes, így nem kell aggódnia az esetleges allergiás reakcióktól, hiszen teljes egészében természetes alapanyagokból állítottuk össze.

Szuper ízekben kapható, cukorka formában, ami miatt nagyon népszerű a gyerekek körében.

Választható narancs, cseresznye és citrom ízben is.

Leginkább A-vitamin és cink tartalmát kell kiemelnünk, mert ezek gyermeke látásának megőrzését szolgálják. Ezek mellett a cink adalék a kicsik csontozatát is erősítik és segítik szellemi kapacitásukat a mindennapi játék és tanulás során, hogy önfeledten élvezhessék a napot. Jelentős A-, B6-, C-, D-vitamin és cink tartalma együttesen pedig a gyermek szervezetének és immunrendszerének általános, napi szintű védelmét segíti.

A játékos gumimaci cukrok mindemellett csökkentik a fáradtságot, energiát termelnek, segítik az anyagcsere és emésztési folyamatokat és még gyermeke bőrét is védelemmel látják el.

Az a jó hírünk még, hogy nemcsak a gyermekek, hanem még a szülők, felnőttek is fogyaszthatják ezt a finom cukorkát, vitamint és étrendkiegészítőt.

Élvezze ki gyermekével együtt a nyár utolsó hónapját és készüljön fel az őszre Multivitamin gumimacival!