Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szappanok

Sokan küzdenek olyan bőrproblémákkal, amelyekhez speciális szappanok szükségesek. Szerencsére van megoldás, és organikus termékeinkkel még a legkönnyebben irritálódó bőr is megnyugszik. Természetes eredetű, mélytisztító hatású Holt-tengeri iszapszappanunk kiválóan alkalmazható ekcémás vagy aknés bőr esetén is, Rhodoszi szappanunk olívaolaj-kivonatával hidratálja a bőrt. Tekintse meg kínálatunk!
Rendezés:
Nézet:

Az Argános Szappan tisztítja és hidratálja a bőrt, puhává és simává varázsolja. Alkalmas mindennapi használatra, arcra és testre egyaránt.

85 g

1.690 Ft

A Jázminos Görögszappan tisztítja és hidratálja a bőrt, puhává és simává varázsolja. Alkalmas mindennapi használatra, arcra és testre egyaránt.

85 g

1.690 Ft

A Levendulás Görögszappan tisztítja és hidratálja a bőrt, puhává és simává varázsolja. Alkalmas mindennapi használatra, arcra és testre egyaránt.

85 g

1.690 Ft

A Mézes Görögszappan tisztítja és hidratálja a bőrt, puhává és simává varázsolja. Alkalmas mindennapi használatra, arcra és testre egyaránt.

85 g

1.690 Ft

A Propoliszos szappan tisztítja és hidratálja a bőrt, puhává és simává varázsolja. Alkalmas mindennapi használatra, arcra és testre egyaránt.

85 g

1.690 Ft

A Shea-kakaóvajas szappan tisztítja és hidratálja a bőrt, puhává és simává varázsolja. Alkalmas mindennapi használatra, arcra és testre egyaránt.

85 g

3.190 Ft