Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyi a szállítási költség?

Szállítási díj: 10.000 Ft vásárlási összegig: 2190 Ft, 20.000 Ft vásárlási összegig: 1990 Ft, 30.000 Ft vásárlási összegig: 990 Ft,  felette: ingyenes! Utánvét: 254 Ft.

Hogyan tudom kifizetni a terméket?

A termékek kifizetése több módon is történhet: Előreutalással, utánvéttel és készpénzzel. A telefonon, illetve weben leadott rendeléseknél lehetőség van előreutalásra, illetve utánvétre. Utánvét esetén a számlát a szállítás napján kérjük kiegyenlíteni a futárnak készpénzben.

Előreutalás esetén milyen bankszámla számra utaljam az összeget?

Előreutalás esetén a következő bankszámlaszámra kell utalni az összeget: MBH BANK Zrt.
Forintos számla: 10103379-74359800-01005006. A kifizetésre kerülő összeget csak abban az esetben utalja el ha már egyeztetett a vevőszolgálati munkatársakkal. Továbbá minden kedves vevőnket megkérünk arra, hogy a pontos összeget utalja el.

Mikor szállítják ki a terméket?

Ez több tényezőtől függ (fizetés módja, raktárkészlet), azonban minden leadott rendelés után felvesszük Önnel a kapcsolatot és telefonon egyeztetjük az Önnek megfelelő időpontot.

Hogyan kaphatom meg a számlát?

A számlát minden esetben az áru kézhezvételekor kapja meg.

Az árak tartalmazzák-e az Áfát?

Igen, az áraink tartalmazzák az áfát.

Az ország egész területére szállítanak?

Az ország egész területére kiszállítjuk a termékeket egységes áron, ugyanis súlyalapú a számlázás.

Kérdéseimet milyen e-mail címre küldhetem?

A következő email címre: ugyfelszolgalat(kukac)drkrem.hu

Gyógytermékek-e a krémek?

Nem, a krémek nem minősülnek gyógyterméknek.

Mit tehetek ha nem vagyok elégedett a termékkel vagy meggondoltam magam?

A még fel nem bontott terméket a vásárlást követően 14 napon belül visszavesszük Öntől. Ebben az esetben kérjük, hogy a bontatlan termékeket küldje vissza a következő címre: 9025 Győr, Lakatos u. 12 fsz. 3.

Be vannak-e vizsgálva a krémek?

Igen, a krémek az Európai közösségnek megfelelően CPNP számmal rendelkeznek és minden tekintetben megfelelnek a közösségen belüli forgalmazás feltételeinek.

Van-e Jótállás?

Az általunk biztosított termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, illetve a gyártó által biztosított szavatossági, illetve jótállási feltételeket biztosítunk, amely termékenként különböző. A web áruházban forgalmazott termékek szavatossági idejét minden esetben a termék adatlapján találhatja.