Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Hajápolás régen és most Ahogy a bőrünk, úgy a hajunk megfelelő ápolása is nagyon fontos. Hiszen nemcsak a bőrtípusunk lehet különböző, hanem ugyanúgy a hajszerkezet, a hajunk reagálása  is eltérő tud lenni.
Gyógynövény az érfalaknak

Sokszor mondják, hogy a látszat mögé kell látni. Ez az egészségünk esetében azt is jelenti, hogy nem elég kívülről ápolni a bőrünket, vagy az izmainkat, ízületeinket krémekkel, egyéb pakolásokkal. Bizony a szervezetéről belülről is gondoskodnia kell, mint például az érfalakról és erekről.

Szüreteljen Ön is levendulát! 5 szuper levendulamező és fesztivál Magyarországon A levendula manapság már annyira népszerű, hogy szinte igazi sztárnak, celebnek számít. Talán nincs is olyan ember a földön, aki ne ismerné, ne kedvelné és ne használná valamire. A levendula mezők egyszerre mesebeliek és a csodálatra méltók.
Ha árnikával találkozik Ha túrázni megy barátaival, családjával a hegyekbe, akkor érdemes szétnézni, lehet hogy Ön is találkozik hegyi árnikával. Hogy miről ismeri meg?
A körömvirág a Jolly Joker

Kevés olyan gyógynövény van, ami ekkora népszerűségnek örvend, mint a körömvirág. Ám ez a népszerűség nem valami marketing fogás, hanem annak köszönhető, hogy a körömvirág valóban sokféle panaszra és fájdalomra jelent gyógyírt.

Egészség, most akciósan? Mennyit kell költeni arra, ha egészséges szeretne maradni? Ha a gyógynövények erejéhez fordul, nem mindegy, milyen minőséget kap a pénzéért, eláruljuk, mire kell ügyelnie.
Elárulja a lába? Avagy a különböző lábtípusokról

Lehet kicsi, lehet nagy, egyenetlen vagy domború, a lába sokat elárul Önről. És a lábujjai is fecsegnek ám. De nézzük meg közelebbről, mit is jelent ez tulajdonképpen, és mennyire terhelő Önre nézve, amit a lábfeje elmond!

Még a csontokat is összeforrasztja, tudja, melyik növény az?

Hát a fekete nadálytő.

Ha vízparton, árokparton vagy nedves réten sétál, kirándul akár a fekete nadálytővel, ezzel a csodálatos növénnyel is találkozhat.

Kleopátra szépségének titka- vajon mivel ápolta a bőrét?

Kleopátra szépségének legendáját sokan hallották.

De vajon mivel ápolta bőrét az egyiptomi királynő, hogy évezredekkel létezése és uralkodása után is tudomásunk van arról, mennyire bársonyos és tökéletes volt a bőre, és hogy milyen sokat adott a megjelenésére.

Miért vad a vadgesztenye?

Tavasszal virágzik, ősszel potyog, tudja mi az?

Hát a vadgesztenye.


Régen parkok, utak mellett önszántukból, saját kedvük és vadságuk szerint nőttek magasra ezek a csodálatos fák, ma már inkább ültetik őket, hiszen a vadgesztenye kérge, levele, virága és magja is gyógyító hatással bír. A vadgesztenye kivonatból készült krémek és teák Önnek is számos panaszára lehetnek gyógyírek.