Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

Teafaolajat a lábnak!

A teafaolaj általános fertőtlenítőszer, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is. Az egyik legismertebb illóolaj, felhasználási lehetősége szinte végtelen, mivel közel 100 olyan vegyület tartalmaz, ami potenciálisan gyógyító hatású. Jól kezeli a különféle bőrfertőzéseket, enyhén zsibbasztó hatásának köszönhetően pedig kiváló fájdalomcsillapító is.

Intsen búcsút a korpának!

A hajas fejbőr ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint a test többi bőrfelülete, az elhalt hámsejteket folyamatosan újak váltják fel, helyet adva így az újaknak. Amennyiben a bőr hámlásának ritmusa normális, nem alakul ki túlzott sejtelhalás, és így a hámlás szinte észrevehetetlen.

Szabaduljunk meg a plusz kilóktól!

Ismerős lehet az érzés, amikor karácsony után a mérlegre állva pár plusz láttán a szédülés kerülgeti az embert. Tudnunk kell, hogy a felszaladt kilók nemcsak az ünnepi menük nemkívánatos mellékhatása, hanem a kevésbé aktív időszaknak is köszönhető. Érdemes elgondolkodnia az aktívabb életvitelen, hogy újra beleférjen kedvenc ruháiba, és azért is, hogy ízületeit is megszabadítsa az átlagosnál nagyobb terheléstől. Ha már ténylegesen küszködik ízületi fájdalmakkal, sokszor a fogyással párhuzamosan fájdalma mérséklődik.

Koleszterin kontroll Korábbi bejegyzésünkben azokat a sportokat szedtük össze, ami az ünnepek utáni plusz kilók ledolgozásában segíthetnek. Ahhoz, hogy ízületeinknek is segítsünk a kevesebb teher cipelésében fontos, hogy kordába tartsuk a súlyunkat.
A karácsonyi lebetegedés megelőzhető!

Érzi, hogy kimerült? Kerülgeti a megfázás, de valahogy ki kéne húzni az ünnepekig, hogy ne dőljön ágynak? Igazán kellemetlen és dühítő tud lenni, ha valaki pont az ünnepek előtt betegszik meg, hiszen egy elhúzódó megfázás vagy fertőzés az ünnepek közötti pihenést is teljesen tönkreteheti. Ahhoz, hogy ezt elkerüljük, érdemes megfogadni az alábbi tanácsokat.

Immunerősítő praktikák

Az év végi hajtásban sokan érezhetik úgy, hogy lemerülnek az energia raktáraik. Éppen ezért fontos támogatni az immunrendszerünket, hogy megelőzzük a betegségek kialakulását.
Lássuk mi mindent tehetünk az egészségünk védelme és szervezetünk védekezőképessége támogatásáért!

5 tipp, hogy Karácsonykor az Ön bőre is ragyogjon!

A téli hideg beköszöntével mindannyian érezhetjük, hogy a bőr érzékenyebbé válik, mint általában.  Feszül, húzódik, kiszárad. Ennek oka a kinti hideg és a benti meleg közötti hőmérséklet ingadozása, valamint az, hogy a fűtés miatt lecsökken a szoba pára tartalma, ami sajnos minden bőrtípust szárít. Ezek a hatások az arc bőrét érintik a legintenzívebben. Ha tudja, hogy mit kerüljön el és mit használjon, akkor télen is megőrizheti az arcbőr ápoltságát és hidratáltságát.

Miért pont karácsony előtt erősödik a hátfájás?

Sokak tapasztalhatják, hogy az ünnepeket megelőző időszakban fokozódik a derékfájdalmuk. Magának a fájdalomnak számos kiáltó oka lehet, de senki nem szeretne ilyenkor ezzel foglalkozni, hiszen számos sokkal fontosabb feladat vár ránk karácsony előtt. Ennek következményeként azonban gyakran megkeseríti az ünnepeket a fokozódó hátprobléma. Így a családi együttlétek is feszengéssel és betegeskedéssel telhetnek, amit természetesen senki sem szeretne.  Íme a 3 legjellemzőbb ok, ami miatt az ünnepi időszakban intenzívebben fájhat a hátunk:

Ezerarcú levendula

Nemcsak a népi gyógyászat ismeri el a levendula sokféle gyógyhatását, de a tudományos gyógyászatban is helyet kap ez a fantazstikus növényi hatóanyag. Számos panaszt képes enyhíteni a levendula, ami amellett, hogy antibakteriális, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, nyugtató, vérnyomáscsökkentő, keringésjavító, immunrendszer erősítő, fájdalomcsillapító és gombaölő hatású is egyszerre.

Regeneráló, természetes csodaszer A csiganyálkivonat egy olyan összetevő, ami világszinten a természetes kozmetikumok élvonalába tartozik, de itthon még kételyek veszik körül. A csiganyál használat alapvetően Ázsiából indult, ahol megjelenése óta hatalmas őrület övezi. Az összetevő egyedülálló hatékonyságára egy csigatelepen figyeltek fel, ahol az alkalmazottak azt vették észre, hogy a kezük bőre sima, puha és ragyogóvá vált, miközben a sebeik, hegeik is sokkal gyorsabban regenerálódtak.