Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

SZÁLLÍTÁS

A következő országokba szállítunk: Magyarország, Románia, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátország)

Szállítás (Magyarország)

1. Házhozszállítás futárszolgálattal - MPL Futárszolgálat

Csomagját a Magyar Posta futárszolgálat munkatársai szállítják ki Önnek, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén a futár értesítőt hagy, és a helyi Postán 5 napig átvehető a csomag.

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap

Szállítási díj: 10.000 Ft vásárlási összegig: 1490 Ft, 10.001 Ft-tól 15.000 Ft-ig: 490 Ft, 15.000 Ft vásárlás felett: ingyenes!

2. MPL Postán maradó csomag

Válasszon egy postát, amelyik útba esik Önnek! Országosan több mint 3500 helyen, így akár a legtávolabbi településen is átveheti csomagját. Megrendelését 5 napig őrzik a Postán, ez időn belül, bármikor átvehető. Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. Miután a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, a továbbiakban nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód).

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap

Szállítási díj: 10.000 Ft vásárlási összegig: 1490 Ft, 10.001 Ft-tól 15.000 Ft-ig: 490 Ft, 15.000 Ft vásárlás felett: ingyenes!

Fontos információ!

Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.

MPL ügyfélszolgálat elérhetősége: 06-1-767-8282

web: https://www.posta.hu/ugyfelszolgalat

Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása).

A szállítást végző futárcég honlapja: Magyar Posta: www.posta.hu

Szállítás (Románia)

A szállítást Romániába az Urgent Cargus futárszolgálat végzi. Kiszállítási idő: 5-6 nap. A megrendelés végösszegét lehetősége van átutalással, vagy utánvétellel kifizetni. Kérjük, hogy megrendelését RON pénznemben adja le Romániai megrendelés esetén!

Szállítási díj: 24 RON. A kiszállítás 230 RON vásárlás felett: ingyenes!

Szállítás (Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátország)

A megrendelt csomagot, futárszolgálat szállítja házhoz. A csomag kifizetése előreutalással lehetséges. Kérjük, hogy Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátországba történő megrendelés előtt, váltsa át a bal felül található valutaváltót EUR pénznemre.

Szállítási díj: 2.000 Ft (kb. 6,5 EUR). A kiszállítás 18.000 Ft felett: ingyenes!

Fizetési módok (utánvét és átutalás)

1. Utánvételeles fizetés

A megrendelt termékeket a csomag átvételkor kell kifizetnie a Futárnak. Ezt a fizetési módot Magyarországon és Románián belüli szállításnál választhatja.

Szlovákia, Ausztria, Szlovénia és Horvátországba történő megrendelését átutalásos fizetés esetén tudjuk teljesíteni. 

2. Átutalásos fizetés

A vásárlás összegét, átutalással is kiegyenlítheti. A megrendelt terméke(ke)t az összeg beérkezése után adjuk fel Önnek. Az átutalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a megrendelés számot, illetve a megrendelő nevét, hogy pontosan be tudjuk azonosítani az átutalást. 

Magyarországon belül történő átutalás esetén, kérjük, hogy a következő bankszámlaszámra utalja a vásárlás végösszegét:

Melius Protect Hungary Kft. OTP Bank: 11737007-21134711

Külföldről történő átutalás esetén kérjük, hogy a következő bankszámlaszámra utalja a megrendelés végösszegét: 

Melius Protect Hungary Kft. IBAN: HU89 11737007 21134711 00000000 - SWIFT kód: OTPVHUHB