Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Ajándék Relax Foot teafaolajos lábápoló a vásárlása mellé!

Ajándék Relax Foot teafaolajos lábápoló a vásárlása mellé!

Vásároljon a Dr.Krém webáruházban 15.000 Ft értékben, és mi megajándékozzuk egy 250 ml-es Dr.Krém teafaolajos Relax Foot lábápoló krémmel.

Az ajándék értéke: 4.800 Ft.

Az akció időtartama: 2018. január 10-től 2018. február 12.-ig, éjfélig tart. 

Ki igényelheti az ajándékot?

Az ajándék minden vásárláshoz jár, melynél a kosárban lévő termékek összértéke eléri a 15.000 Ft-ot. Az ajándék Dr.Krém Relax Foot lábápoló krémet megrendelésével együtt, egy csomagban küldjük. 

Dr.Krém Relax Foot lábápoló krém teafa olajjal

A Relax Foot lábápoló krém teafaolajjal készül. A teafaolaj köztudottan kitűnően alkalmas a fáradt láb vérkeringésének felfrissítésére, összehúzhatja a vénákat ezért visszeres lábra, várandós mamáknak, álló foglalkozást végzőknek is rendkívül ajánlott. Puhítja a bőrkeményedéseket a kiszáradt, felrepedt bőrnek pótolja a nedvességtartalmát. Antiszeptikus hatása miatt a láb masszírozáshoz is kiváló, megszüntetheti a lábgombásodást és a láb szárazságát ekcéma, psoriasis, dermatitisz, diabetesz estén. A teafaolaj csökkenti a láb izzadását, mely által elűzheti a kellemetlen lábszagot. Dezodoráló hatása hosszan tart. 

Használata: alapos lábfürdővel kényeztesse magát, ezután a teafaolaj lábápoló krémmel masszírozza be a lábát, készíthet borogatást és tegye fel a lábát magasra.