Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Egészséges ünnepeket: így maradj fitt karácsonykor is!

Egészséges ünnepeket: így maradj fitt karácsonykor is!

Bármennyire is szeretjük a karácsonyt, jól tudjuk: az ünnep és a rá való felkészülés kimerítő lehet testünknek és lelkünknek egyaránt. Idén szeretnél jobban odafigyelni egészségedre, és megvédeni szeretteid immunrendszerét is a téli ártalmaktól? Mutatunk néhány szuper terméket, melyekkel mindez gyerekjáték lesz!

 

 

 

 

 

 

Gyógyír a fájdalmakra

Ha ülő- vagy állómunkát végzünk, meghúzódik sportolás közben egy izmunk, esetleg egy hirtelen mozdulattól becsípődik valamelyik ízületünk, hasznos, ha azonnal tudjuk orvosolni a problémát. Ilyenkor jöhet a legjobban a 12 illóolaj és gyógynövény erejét egyesítő, prémium alapanyagokból készült Relax Mesterbalzsam. Csak masszírozzuk be a fájó ponton reggel és este, és már pár napon belül már elmúlhat minden fájdalmunk! Ajándékként is tökéletes lehet az ünnepre, ízületi fájdalmakra hajlamos szeretteinknek.

Kényeztetés lábainknak

Talpainkra általában túl kevés figyelmet fordítunk, pedig igazán megérdemlik a törődést egy hosszú nap végén. Egy üdítő wellness-élményhez még a házból sem kell kimozdulnunk: készítsünk magunknak egy illatos, ápoló lábfürdőt és kenjük be a teafaolajos Dr. Krém Foot lábápoló krémmel! Ezzel egyszerre puhíthatjuk bőrkeményedéseinket, csökkenthetjük lábunk izzadását és segíthetünk annak gombásodásán is. Ez a kényeztető krém sokat álló vagy sportoló szeretteinknek is kiváló ajándék lehet.

Az immunrendszer őre

A homoktövisről nem véletlenül zeng ódákat a hazai szakirodalom sem: ennek az igénytelen, szinte bárhol megélő növénynek a bogyói gyógyhatásúak. Antioxidánsként gátolja sejtjeink öregedését, C-vitamin tartalma révén immunrendszerünk egyik legfőbb támogatója; emellett szívünkre és érrendszerünkre, emésztésünkre, bőrünkre és vércukorszintünkre egyaránt kedvező hatása lehet. A LipoFit Homoktövis kivonat 500 ml egyesíti a homoktövis minden áldásos hatását – teszi mindezt édesítőszerek, mesterséges színezékek vagy aromák nélkül. Védjük egészségünket – adjuk ajándékba karácsonyra magunknak vagy családunknak ezt a kivételes csodaszert!

Gyorsabb gyógyulás a betegségekből

Ha pedig sajnos mégis legyengülnénk, de gyorsabban gyógyulnánk, ebben a nagyobb dózisú C-vitamin lehet segítségünkre. Ilyenkor érdemes a lehető legjobban hasznosuló formátumában megvenni, amely akár 96% körüli biohasznosulással is rendelkezik. A LipoFit Liposzómás C-vitamin ezért lehet nagy segítség bármilyen betegségből való felépülésünkhöz!

Idén kerüljön a fa alá az egészség – válaszd ki a kedvenc Dr. Krém termékeidet még ma!