Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Hozd rendbe nyáron megviselt bőrödet!

Hozd rendbe nyáron megviselt bőrödet!

A nyár mindig is a szép lábakról szól nem igaz? Hiszen senki sem szereti a strandon problémás lábfejét mutogatni. Azonban a nyár végére a valamikor egészséges és gyönyörű lábfejek nagyon is megviselődhetnek.

A lapos papucsoktól neked is jobban kiszárad a sarkad?

A papucsok, de akár a hátul nyitott cipők és szandálok is eredményezhetik azt, hogy a sarok kiszárad, esetenként be is repedezik. Ezen lábbelik sajnálatos módon lehetővé teszik a sarkak alatt található faggyúréteg oldalirányú mozgását és ezáltal növelik a kialakuló repedések valószínűségét.

Ápold kiszáradt lábfejedet a Dr. Krém Relax Foot lábápolóval, amely amellett, hogy regenerálja lábbőrödet, megszűnteti a lábgombásodást és a kellemetlen lábszagot is!

A csinos cipők átka: kidörzsölt sarok

A nyári időszakban hajlamosabbak vagyunk a legcsinosabb cipőinket, szandáljainkat előszeretettel mutogatni az utcán. Azonban ezek a gyönyörű lábbelik fájó gondokat okozhatnak pláne, ha éppen vadiújak és még be kell őket törni. A kidörzsölt sarok akár hetekre is megkeserítheti az életünket, éppen ezért minél hatékonyabb kezelésére használd te is a Dr. Krém Körömvirág krémet! A körömvirág gyógynövénynek köszönhetően hámregeneráló hatást fejt ki a nehezen gyógyuló sebeknél, valamint nagyon erős sebösszehúzó és fertőtlenítő hatással rendelkezik.

A hosszú nyári séták utáni lábfájdalom

A jó idő mindenkit a szabadba csábít, éppen ezért nyáron szívesen teszünk hosszú sétákat vagy indulunk el túrázni a hűvös erdőkbe. Egy-egy ilyen kirándulás azonban komolyan megterhelheti a lábizmokat. Akik, pedig még a visszérrel is küzdenek, duplán rossz helyzetben vannak. Ennek kezelésére fejlesztettük ki a Dr. Krém Árinka krémet, mely keringésserkentő hatása révén gyógyítja az izom- és visszérpanaszokat.

 

Ne feledkezz el lábaidról a nyár befejeztével se. Nézz szét webshopunkban és szerezd be a neked legjobban tetsző krémeket!