Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Tavaszi feltöltődés a legjobb vitaminokkal

Itt az ideje, hogy a tavaszi megújulás jegyében tegyen egy kicsit az Ön és családja egészségéért! Miért kell ebben az időszakban feltöltekeznünk vitaminokkal? A hosszú téli hónapok alatt szervezetünkből kiürülnek a vitaminok. Ennek számos oka van. Ilyenkor kevesebb zöldséget, gyümölcsöt, vitaminokban gazdag ételt fogyasztunk. Kevesebbet tartózkodunk a szabadban, a napon és a friss levegőn. Valamint több a megbetegedés is, ami nemcsak felemészti a tartalékainkat, de le is gyengítheti a szervezetet.

 

Összegyűjtöttük azokat a vitaminokat és étrendkiegészítőket, amikkel a leghatékonyabban feltöltheti a szervezetét, hogy fitten és egészségesen köszönthesse a tavaszt!

 

 

Süngomba

 

A süngomba létfontosságú fehérjék és aminosavak, valamint ásványi anyagok gazdag forrása. Rendszeres fogyasztása hatékonyan erősíti a szervezet védekezőképességét.

 

C-vitamin

 

A C-vitamin elengedhetetlen segítője az immunrendszerünknek. Magas antioxidáns tartalmával biztosítja szervezetünk egészséges működését, így maximálisan ellenállóvá tesz minket a betegségekkel szemben.

 

A Dr. Krém liposzómás C-vitamin esetében a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagoljuk, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe. 

 

100% gránátalma koncentrátum

 

A Dr. Krém gránátalma koncentrátum egy olyan sűrű és finom koncentrátum, mely több kiló gránátalma felhasználásával készült. Adalékanyagtól mentes, nem tartalmaz se színezéket, se ízfokozót. Ha természetes vitaminforrást keres, akkor ez az egyik legjobb választás immunerősítésre.

 

Omega 3

 

Az omega 3 halolaj elősegítheti az immunrendszer normál működését, erősítheti a védekezőképességet, és csökkentheti a gyulladásokat.

 

B-vitamin komplex

 

A B-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer anyagcsere folyamataihoz, így elengedhetetlenek a normál működéséhez.

  

Köszöntse Ön is a tavaszt egészségesen a Dr. Krém vitaminjaival, és étrendkiegészítőivel!