Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Teafaolajat a lábnak!

Teafaolajat a lábnak!

A teafaolaj általános fertőtlenítőszer, elpusztítja nemcsak a gombákat és a baktériumokat, de még a vírusokat is. Az egyik legismertebb illóolaj, felhasználási lehetősége szinte végtelen, mivel közel 100 olyan vegyület tartalmaz, ami potenciálisan gyógyító hatású. Jól kezeli a különféle bőrfertőzéseket, enyhén zsibbasztó hatásának köszönhetően pedig kiváló fájdalomcsillapító is.

Dr.Krém teafával lazítja lábait

Nem véletlen, hogy az egyik legkedveltebb Dr. Krém készítmény, a Relax Foot lábápoló krém teafaolajjal készül. A teafaolaj köztudottan kitűnően alkalmas a fáradt láb vérkeringésének felfrissítésére, összehúzhatja a vénákat ezért visszeres lábra, várandós kismamák, fizikai és állómunkát végzők számára egyaránt ajánlott. Puhítja a bőrkeményedéseket pótolja a nedvességtartalmát a kiszáradt, felrepedt bőrnek. Az ébredés után nehezen mozgó ízületeknek, vagy a sok mozgást követő nehéz láb érzésnek is búcsút inthet a Relax Foot lábápoló krém használatával.

Mi mindent tartalmaz még a Relax Foot?

A napraforgó olaj egyik fő összetevője a lenolajsav. A napraforgóolajat is tartalmazó készítmény kiváló választás azok számára, akik szeretnék megakadályozni az ízületgyulladást, mivel ez az olaj hatékonyan segít az ízületi problémák megelőzését. Ezen illetve a teafaolajon kívül olaj- és palmitinsavat, valamint lecitint és jelentős mennyiségű A-, D-, és E-vitamint tartalmaz a Dr. Krém a Relax Foot lábápoló krém.

Így használja lábra:

Vegyen alapos lábfürdőt, ezután a teafaolaj lábápoló krémmel körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozza be a lábait, de készíthet borogatást is a krém használatával. Borogatás során vagy masszázs után rövid időre tegye fel a lábát magasra.