Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

5 tipp a vírusok ellen

5 tipp a vírusok ellen

Ön is megelőzheti a vírusokat, ha beartja ezeket a legfontosabb alapelveket. Íme a leghasznosabb tippek, a megbetegedés elkerüléséhez, és a gyorsabb gyógyuláshoz!

1. Higiénia kontroll

 

Az első, és egyik legfontosabb, a megfelelő higiéniai szokások kialakítása. Mindenhol azt halljuk, hogy figyeljünk a gyakori kézmosásra, azonban ezt kevesen tartják be. Alakítson ki egy rutint arra, hogy valóban gyakori legyen a kézmosás. Mindig hordjon magánál kézfertőtlenítő folyadékot, hogy akkor is titsza lehessen a keze, amikor esetleg nincs lehetőség a kézmosásra.

 

2. Immunerősítés

 

Ha megfelelően képes védekezni az immunrendszere, az nagyban csökkenti a megbetegedés veszélyét. Azt is elmondjuk, mit tehet az immunrendszeréért. Íme a három legfontosabb étrendkiegészítő, az immunrendszer megerősítésére:

 

Omega 3

 

Az omega 3 halolaj elősegítheti az immunrendszer normál működését, erősítheti a védekezőképességet, és csökkentheti a gyulladásokat.

 

B-vitamin komplex

 

A B-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer anyagcsere folyamataihoz, így elengedhetetlenek a normál működéséhez.

 

C-vitamin

 

A C-vitamin számos élettani folyamatban vesz részt, többek között az immunrendszerünk helyes működését is segíti.

 

De általánosságban elmondhatjuk, hogy amennyiben gondoskodik szervezete vitaminellátásáról - pl. a megfelelő multivitamin készítménnyel - azzal megerősítheti immunrendszerét, és ellenállóbbá válhat a vírusokkal szemben.

 

A Dr. Krémnél összeállítottunk Önnek egy csomagot, ami minden szükséges összetevőt tartalmaz, hogy megkönnyítsük a dolgát a vírusos időszakban!

 

3. Egészséges szokások kialakítása

 

Számos olyan szokást alakíthat ki, amely hozzájárul az egészségéhez. Ilyen lehet a rendszeres séta a friss levegőn, az egészséges étkezés, sok zöldséggel és gyümölccsel, valamint a megfelelő folyadékbevitel is, ami legalább nap 2 liter vizet jelent. Ezek mind segíthetnek abban, hogy kevésbé legyen kitéve a vírusos megbetegedések kockázatának.

 

4. Gyógytea fogyasztás

 

A különböző gyógyteák nemcsak jótékony hatással vannak a szervezetre, de a már kialakult megbetegedés esetén is segíthetnek a gyorsabb gyógyulásban. Enyhíthetik az orrdugulást és a torokfájást, elősegíthetik a gyulladások megszüntetését.

 

Nézzen körül a Dr. Krém gyógyteái között!

 

5. Pihenés

 

Ha fáradtak, kimerültek vagyunk, akkor az immunrendszerünk védekezőképessége is csökken, hiszen ilyenkor nagyobb megterhelésnek van kitéve. Ezért fontos odafigyelni a megfelelő alvásra, kiváltképpen a vírusos időszakokban.

 

A nyugodt álmokért a Dr. Krém bambusz paplanjait és párnáit ajánljuk figyelmébe!