Hogyan készül a Gránátalma koncentrátum?
Arról egy korábbi cikkünkben már írtunk, hogy milyen jótékony hatásai vannak a Gránátalmának, de hogy jobban megismerjük, most nézzük hogyan készül a koncentrátum.
Hogy első körben röviden összefoglaljuk, miért is érdemes fogyasztani ezt a gyümölcsöt, a Gránátalma bőséges B1- és B3-vitamin, C-vitamin, kalcium, foszfor és ellaginsav forrás. Ezáltal erősítheti az immunrendszert, javíthatja a keringést, és az emésztést, hozzájárulhat az egészséges csontozathoz, és még a szépségápolásban is szerepet játszik.
A Gránátalma - más néven Grenadin - a mirtuszvirágúak rendjébe és a füzényfélék családjába tartozó nemzetség egyik faja. A gránátalma őshazája Dél-, Nyugat- és Közép-Ázsia, de mára már Európa földközi-tengeri területein és Dél-Amerika melegebb vidékein is elterjedt.
Hogyan készül a Dr. Krém Gránátalma koncentrátum?
A 100%-os Gránátalma koncentrátum elkészítéséhez literenként nem kevesebb, mint 16 kg gránátalmát használnak fel, ami azt jelenti, hogy az üvegben lévő 320 ml koncentrátum 5,4 kg Gránátalmát tartalmaz. A sűrítmény garantáltan friss és válogatott, török gránátalmából készül, ami az egyik legjobb minőségű termelőhely.
Egy speciális, kímélő eljárással készítik, természetesen tartósítószer, adalékanyagok és hozzáadott cukor felhasználása nélkül.
Hogyan érdemes fogyasztani?
Fontos megjegyezni, hogy a Gránátalma koncentrátum több, mint egy étrendkiegészítő. Magas élvezeti értéke miatt nemcsak magában érdemes fogyasztani, hanem különleges ételek és italok elkészítéséhez is javasoljuk használatát.
Tipp:
A Gránátalma koncentrátum kiváló öntet lehet:
- salátákhoz
- desszertekhez
- húsokhoz
Ezen kívül tökéletesen alkalmas koktélok ízesítéséhez is.
Így lehet valami egyszerre finom és egészséges! Győződjön meg róla Ön is!