Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Így láthatja el szervezetét hatékonyan C-vitaminnal

Ahogyan azt már mindannyian tudjuk, a C-vitamin az egyik leghasznosabb vitamin, amit egészségünk megőrzésére fogyaszthatunk. A különböző tudományos kutatások egyre több jótékony tulajdonságát támasztják alá. Hogyan érdemes fogyasztani, hogy hatékonyan lássuk el a szervezetünket, és folyamatosan fenn tudjuk tartani a megfelelő C-vitamin mennyiséget, amire szükségünk van? Olvasson tovább, és megtudhatja!

 

Miért van szükségünk a C-vitaminra?

 

A C-vitamin annyi élettani folyamatban vesz részt, hogy hiánya komoly gondokat okozhat a szervezet, illetve egyes szervek működésében. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a porcok, a csontozat, a fogak normál állapotának, működésének fenntartásához. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz is, illetve az idegrendszer normál működéséhez. Ezek mind-mind olyan területek, amelyek támogatására különösen szükségünk van rohanó világunkban.

 

Mi történik a C-vitaminnal a szervezetünkben?

 

A C-vitamin vízben oldódó vitamin, a szervezetünk nem tárolja, mivel a zsírban oldódó vitaminokkal ellentétben nem halmozódik fel a zsírszövetekben, így normál esetben 1-2 óra alatt távozik a szervezetünkből.  A hagyományos C-vitaminok megközelítőleg 80%-a távozik a vizelettel.

 

Hogyan láthatja el szervezetét hatékonyan C-vitaminnal?

 

Érdemes olyan étrendkiegészítő készítményt választani, amiben a C-vitamin könnyebben és gyorsabban felszívódik. Ezen kívül ajánlott többször, kevesebb mennyiséget fogyasztani.

 

A Dr. Krém liposzómás C-vitamin esetében a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagoljuk, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe. Ezzel tökéletesen biztosíthatjuk a hatékonyabb felszívódást.

 

1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel.

Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel, tehát kb. 950 mg.

 

Új narancs ízben elérhető liposzómás C-vitaminunkat ráadásul ízletes narancs aromájának köszönhetően még élvezettel is fogyaszthatja akár naponta többször is, ezzel fenntartva a folyamatos C-vitamin ellátottságot.