Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Interhealth

Rendezés:
Nézet:

Egyetlen üveg LipoFit Liposzómás C vitamin 500 ml liposzómás C-vitamint-, ezenkívül Lenmag olajat, MSM-et, L-arginint és E-vitamint tartalmaz liposzómás formában. A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerülnek, és a teljes hatóanyagtartalmukat eljuttatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe jutnak. Narancs ízű. 100 napra elegendő adag.

13.900 Ft

Ha most vásárol 2 darab Dr.Krém LipoFit folyékony Liposzómás C vitamint, ajándékba kap egy Dr. Krém Liposzómás C-vitamin filmtabletta 60 db-os terméket!

Egyetlen üveg LipoFit folyékony Liposzómás C vitamin 500 ml-, ezenkívül Lenmag olajat, MSM-et, L-arginint és E-vitamint tartalmaz liposzómás formában. A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül - és sértetlenül - a vérkeringésbe kerülnek, és a teljes hatóanyagtartalmukat eljuttatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe jutnak. Narancs ízű. 100 napra elegendő adag.

27.800 Ft